Метални халета и конструкции

Метални халета и конструкции Метални халета и конструкции Метални халета и конструкции Метални халета и конструкции Метални халета и конструкции Метални халета и конструкции Метални халета и конструкции Метални халета и конструкции Метални халета и конструкции Метални халета и конструкции Метални халета и конструкции Метални халета и конструкции Метални халета и конструкции Метални халета и конструкции Метални халета и конструкции

Изграждането на халета с метални конструкции се изпълнява много по-бързо от традиционния тип строителство. Изработваме конструкции за различни типове халета:

* “дъговидно“ хале - изработват се носещи дъговидни тръбни ферми, които се покриват с ламарина или с битумизирани покривни листове.Този тип халета са сравнително най-евтини за изпълнение, лесно се монтират и демонтират. Подходящи са за неотопляеми складове.

* “хале тип ферма“ - Това е най-предпочитания тип сглобяема конструкция, освен от стоманени профили (L/П) се изработва и от дърво. Прави се на модули, лесно се изпълнява, стабилна е като конструкция. Покрива се както с ламарина, така и с термопанели. Подходящи са за всякакъв тип складови помещения.

* “ригел“ - (полегат наклон на покрива, сигурен и стабилен, естетичен технически дизайн, удобни ширина и височина, възможност за втори етаж и надстройка, метална конструкция от съставен или заварен профил)

* “едноскатно“ хале - (опростен тип метално хале, подходящо за навеси и пристройки към сгради, с характерна стабилна гъвкава конструкция от профили или метални тръби, на достъпни ниски цени)

Предимствата на сградите с метални конструкции са:най-добро съотношение цена/квадратура; дълъг експлоатационен период; изключително широки възможности за архитектурни и конструктивни решения; кратки срокове за производство и монтаж; възможност за лесно извършване на реконструкции, разширения и модификации; металните конструкциите могат да се демонтират, преместват и рециклират.Може да попълните формата за контакти:

Лого

Свържете се с нас

0887473600 Пон-Птк 09:00-18:00ч viber viber
an-metal
Създаден © 2011 - 2024 an-metal.com         Всички права запазени         Програми и дизайн от НЕПТУН 92

Този сайт използва бисквитки (cookies). Научи повече Съгласен съм