Фирма Ан-Метал ЕООД е основана през 1995 година в гр. Шумен

АН Метал

Предмет на дейност:

 • проектиране на сгради и съоръжения;
 • производство на уникални метални изделия и конструкции.
 • Екипът на Ан-Метал ЕООД е изграден от млади и амбициозни специалисти с богат професионален опит. Изграденият стил на работа се характеризира с новаторство и гъвкавост при реализиране на проектите и е основа за респектиращото качество на крайния продукт. Служителите имат дългогодишен професионален опит, притежават нужната квалификация, умения и ценз.

  В процеса на интензивното развитие на строителството в България от 1995 година до наши дни, на строителния пазар се забелязва липса на фирми, занимаващи се с довършителни работи в строителството и по-специално фирми, произвеждащи метални изделия в смисъла на архитектурни интериорни и екстериорни елементи като парапети и козирки на корпоративни, търговски и обществени сгради.

  Фирма Ан-Метал ЕООД е на пазара на метални изделия от 1995 година, като от тогава разполага с производствена база, оборудвана за производство на метални конструкции, елементи и окомплектовка за строително – монтажни работи и складова база. Фирмата инвестира собствени финансови средства за оборудване на производствена база и за обучение на висококвалифициран инженерно – технически персонал.

  Въз основа на направените инвестиции, упорита работа, създадените множество контакти и удачни решения за всеки конкретен случай както и добрия мениджмънт от 1995 година, до сега фирмата е реализирала повече от 420 обекта.

  Всичко това ни дава възможност да предложим на своите клиенти идея и да я реализираме!

  Лого

  Свържете се с нас

  0887473600 Пон-Птк 09:00-18:00ч viber viber
  an-metal
  Създаден © 2011 - 2024 an-metal.com         Всички права запазени         Програми и дизайн от НЕПТУН 92

  Този сайт използва бисквитки (cookies). Научи повече Съгласен съм